Ár: - Ft

Carnilove: új gabonamentes tápcsalád a palettán

2018. Február 28.

Carnilove: új gabonamentes tápcsalád a palettán

A Carnilove felnőtt kutyák természetes szükségleteit kiegészítő szuperprémium kutyaeledel. Kiválóan alkalmas az aktív életmódot folytató, valamint az állati eredetű energiát jól hasznosító kutyafajták részére. A kutyatáp fokozott hústartalma segít megőrizni az állatok kiváló erőnlétét.Mint a farkasok, a kutyák és a macskák is természetes ragadozók. Az emésztőrendszerük és a foganatómiájuk a természetes táplálékforrásukhoz igazodott, azaz, hús és csont. A viszonylag nagy Ph értéke a gyomruknak és a rövidke vékonybelük ideális az állati eredetű ételek megemésztésére. Ráadásul, a hús a B vitaminok és az alapvető amiosavak széles skálájának a forrása. A Carnilove-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen a macskák és a kutyák alapvető természetes táplálkozási követelményeiknek a felépítésük alapján. Ajándékozza meg kedvencét egy egyfajta harmonikus természettel.Megfelelő támogatás a barf étrendhez

A Carnilove a természetes etetést képviseli, csakúgy mint a BARF módszer: az egyensúlyt az állati összetevők, gyümölcsök és zöldségfélék aránya megfelel a kívánatos 70:30 aránynak. Az előnye a klasszikus BARF módszerrel szemben a tápanyagok állandó szintű bevitele - különösen a kevésbé tapasztalt, vagy elfoglalt tenyésztők számára.
A változatos termékeknek köszönhetően, a Carnilove változatosságot kínál mind ízekben, mind az esszenciális aminosavak tekintetében. A Carnilove bármiféle gabonafélék nélkül készül – megfelelve a természetes táplálkozási követelményeknek a kutyák számára.
Blog