Ár: - Ft

Adomány az Együtt A Kisállatokért Alapítvány számára

2018. Május 23.

Adomány az Együtt A Kisállatokért Alapítvány számára

Az Együtt A Kisállatokért Alapítvány (rövidítése a továbbiakban E.K.A.) 2016. áprilisában kezdte meg hivatalos, alapítványi működését, a gondolat és a szándék azonban már évek óta ért a kisállatszerető emberek fejében. A sok baj közepette egy maroknyi rágcsálós és nyuszis tenni akaró ember kovácsolódott össze, akiknek közös célja, hogy jobbá tegyék. a kisállatok számára a világot.A civil szervezet célja:
A kisállatok kulturált tartásának népszerűsítése a magyar emberek körében. Az állatvédelem fontosságának terjesztése. A kisállatok kulturált tartásának népszerűsítése a magyar emberek körében. Az állatvédelem fontosságának terjesztése az állat szeretete, az állat méltóságának tisztelete érdekében. Adományok gyűjtése mentett kisállatok ellátására, gyógykezelésére. Összefogás a tömegesen vagy az otthonukban felelőtlenül, az állat életét veszélyeztetve szaporítók ellen.
AZ E.K.A. jelenleg 8 fajt ment, ezek a nyúl, tengerimalac, csincsilla, patkány, degu, mókus, hörcsög és egér. A Forpet.hu Webáruház úgy gondolta, ehhez az áldozatos munkához egy kis segítséget szeretne nyújtani, ezért egy rágcsáló csomagot küldtünk a szervezetnek. Ha te is szeretnél nekik segíteni, nézd meg az alábbi Facebook linken, hogy milyen adományoknak örülnének. És természetesen ha rágcsáló tartáson gondolkodsz, nézz szét a mentett állatkáik között és fogadj örökbe egy rászorulót!Blog