Ár: - Ft

Új kutyaházak a Forpet.hu Webáruházban

2018. Október 16.

Új kutyaházak a Forpet.hu Webáruházban

A tavalyi klasszikus darabok mellett idén ősszel új  kutyaházakat is kínálunk a gondos gazdiknak!

A Kerbl 4 seasons, azaz négy évszakos kutyaház egy prémium kutyaház télre, nyárra. A német Kerbl cég legújabb fejlesztésű, praktikus és ötletes fa kutyaháza esztétikus kialakítású. A műanyag lábakon álló termék szellőzése is remek, alapanyaga pedig minőségi északi fenyő, melyet speciális lakkal kezeltek - ez négyszer hosszabb élettartamot garantál, mint a hagyományos felületkezelési módszerek. Itt találhatod meg az említett házikót!
A legújabb, Classic Sátortetős kutyaház kezelt nyársfenyőfából, aszfalt-kátránypapírral, széles tetőtúlnyúlással, állítható magasságú lábakkal készült, elemei könnyen összeszerelhetők.  A ház széles tetőtúlnyúlása áthidalja a bejáratot, és védelmet nyújt az eső ellen. Emellett a kátránypapíros tetőszerkezet és a faléc-szegélyek is hozzájárulnak ahhoz, hogy a kutyaház jól ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Öt méretben rendelhetőek ezek a kutyaházak, de általában 5-8 napot rá kell számolni a szállításra. A jó hír azonban, hogy a házhoz szállítás díjmentes!
Fontos:
A kutyaháznak nem szabad túl nagynak lennie, mivel a kutya saját testmelegével teremt és tart kellemes, meleg klímát a házikó belsejében. Ha a kutyaház túl nagy, könnyen előfordulhat, hogy kutyája fázni fog.


Kutyaházainkat megtekintheted IDE kattintva, de ha más igényed lenne, keress minket bátran elérhetőségeinken!


Blog